Cheesecake (Τσίζκεϊκ)

Δυσκολία συνταγής
Πολύ Δύσκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Επιδόρπιο / Γλυκό
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
60 γραμ.
Βούτυρο Αγελάδος
150 γραμ.
Μπισκότα Παπαδοπούλου
250 γραμ.
Τυρί Κρέμα
150 γραμ.
Κρέμα Γάλακτος (35% λιπαρά)
25 γραμ.
Ζάχαρη Άχνη
2 σκόνη
Βανίλιες
0 λίγο
Κανέλα
1/2 ξύσμα
Πορτοκάλι
Cheesecake (Τσίζκεϊκ)
  1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ; Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο.
  2. Αυτό αν θέλουμε το βάζουμε στην φόρμα και το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μπορούμε όμως να την αφήσουμε και 15 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει.
  3. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα μαζί με την άχνη και μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  4. Έπειτα προσθέτουμε την βανίλια, την κανελα και το ξύσμα, στην συνέχεια την βάζουμε στην φόρμα και απλώνουμε ομοιόμορφα, την αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο και είναι έτοιμη. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε 2-3 ώρες τρώγεται και κατευθείαν!!! Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*