
Παράλληλα ανήκει στην “Φρέσκια παρέα” της εταιρίας “Λαγάκης Frozen Foods“, όπου από το 2015 έως και σήμερα δημιουργεί τις δικές του συνταγές με ψάρια και θαλασσινά, επίσης όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να δουλεύει ως private chef στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Στην συνέχεια εργάστηκε για 2, 5 χρόνια στο Roof Garden του ξενοδοχείου ”Electra Metropolis” αρχικά δίπλα στον chef Δημήτρη Μπούτσαλη και στην συνέχεια με τον chef Θεοδόση Βενέτη. Ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα δούλευε παράλληλα και μαζί με τον chef Βασίλη Καλλίδη. Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα είναι να αναλάβει την κουζίνα του εστιατορίου “Chefi” στο Χαλάνδρι, ολοκληρώνοντας την αποστολή του εκεί συνεχίζει την πορεία του και δημιουργεί την δική του ομάδα με την οποία αναλαμβάνει το εστιατόριο “Alo restaurant” στο Κολωνάκι όπου επιμελήθηκε τόσο το μενού του εστιατορίου, όσο και την οργάνωση της κουζίνας. Επειδή όμως η ανάγκη του να κάνει καινούργια πράγματα δεν σταματάει ποτέ, αποφασίζει να συνδυάσει μαγειρική και μουσική κάνοντας την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο “Listen to the cook” εκπέμποντας στον ιντερνετικό σταθμό “Studio Palmos“
Συνταγές του Βαγγέλη πέρα από το προσωπικό του blog μπορείται να βρείτε και στην στήλη Gastronomy της ηλεκτρονικής εφημερίδας Τάδε Έφη, με τίτλο “Συνταγές με Έμπνευση”.
Το μότο του στην ζωή είναι ζήσε για να ονειρεύεσαι και μην ονειρεύεσαι για να ζήσεις, ενώ για την μαγειρική, η μαγειρική είναι διασκέδαση… διασκεδάστε το.
Πέρα από τελειομανής, ειλικρινής και αφοσιωμένος στους φίλους του, χαρακτηρίζεται από ομαδικό πνεύμα και απο την συνέπεια στις υποχρεώσεις του . Στον ελεύθερο του χρόνο απασχολείται με την ανάγνωση βιβλίων , τα ταξίδια και την ποδηλασία. Αγαπημένο του βιβλίο είναι το “Να σου πω μια Ιστορία” του Χόρχε Μπουκάϊ, ενώ ακούει ροκ και έντεχνη μουσική
ΣΕΜIΝΑΡΙΑ:
Σκαλισμός φρούτων-λαχανικών (Μάιος 2006)
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ:
Αγγλικά (Μέτρια)
ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ
Word, Excel, Access, Internet, Power Point
Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε για περισσότερες #ΣυνταγέςμεΈμπνεση
