Σπαγγέτι με φρέσκια ‘’σάλτσα’’ ντομάτας και μυρωδικά

Υλικά
500 γρ σπαγγέτι
15-20 ντοματινια πολύχρωμα
Λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο
6-7 φύλλα βασιλικού
5 κουταλιές της σούπας λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Photo by Βαγγέλης Μπάκας
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια (για κάθε 100 γρ μακαρόνια περίπου 1 λίτρο
νερό) κάθε είδος διαφέρει για τον χρόνο που χρειάζεται , συμβουλευόμαστε το πακέτο.
Όσοι ώρα βράζουν τα μακαρόνια ετοιμάζουμε την σάλτσα.
Σε ένα μεγάλο μπολ κόβουμε στην μέση τα ντοματινια, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα φύλλα βασιλικού , βάζουμε το
λάδι, αλάτι πιπέρι της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 2-3 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα βάζουμε μέσα στην σάλτσα.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Γρήγορη εύκολη και vegan συνταγή.
Καλή απόλαυση!
Original Caption : Βαγγέλης Μπάκας
Photo is not the original, it is edited by Sanchezguru
Κατηγορίες: Blog