#VagelisTips
Οι σούπες θεωρούνται φαγητό διαίτης με απότέλεσμα η κατανάλωση τους να βοηθάει στη μείωση του λιπώδους ιστού .
Οι σούπες, που έχουν συνδυασμό λαχανικών και συστατικών με υψηλής θρεπτικής αξίας, είναι ισχυρές ως υγιεινές διατροφικές προτάσεις, γιατί περιλαμβάνουν μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών στοιχείων.
Σούπα αρακά με τσιπς σύγκλινο

Υλικά:
600 γρ αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 πατάτα μέτρια
2 κρεμμύδια
Μισό ματσάκι άνηθο
4-5 φύλλα δυόσμου
Λίγο σκόρδο
Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Σύγκλινο για το σερβίρισμα
Για να δείτε την συνταγή πατήστε ΕΔΩ
Σούπα καρότο, τζίντζερ και παπαρουνόσπορο

Υλικά:
4-5 καρότα
1 μεγάλο τζίντζερ
1 κρεμμύδι
1 μικρή πατάτα
1 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί
Παπαρουνόσπορο για το σερβίρισμα
Λάδι για το σοτάρισμα
Λίγο βούτυρο
Για να δείτε την συνταγή πατήστε ΕΔΩ
Σούπα φυστίκι

Υλικά
1 κουταλιά φυστικέλαιο (αντικατάστ. με βούτυρο αγελαδινό)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 μικρές καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά κανονική
500 γρ πατάτες ξεφλουδισμένες κομμένες σε κυβάκια (καρέ)
1 καρότο ξεφλουδισμένο κομμένο
1,5 λίτρο ζωμό λαχανικών
2/3 του φλιτζανιού φυστικοβούτυρο
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1/4 του φλιτζανιού φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι
Για να δείτε την συνταγή πατήστε ΕΔΩ
Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση…
Διασκεδάστε το!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.