Τηγανητός μπακαλιάρος με σαλάτα σπαράγγι

Δυσκολία συνταγής
Εύκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Κυρίως γεύμα
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Τηγανητός μπακαλιάρος με σαλάτα σπαράγγι

Υλικά

1 συσκευασία βακαλάος «ΛΑΓΑΚΗΣ»

2 λευκά σπαράγγια ψιλοκομμένα

5 πράσινα σπαράγγια ψιλοκομμένα

1 χούφτα κράνμπερι ψιλοκομμένο

1 χούφτα αμύγδαλα φιλέ τριμμένα

2 πορτοκάλια (το ένα φιλέτο και το άλλο σε χυμό)

αλεύρι σιμιγδάλι

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

Source: Λαγάης Frozen

  1. Ας ετοιμάσουμε πρώτα την σαλάτα για να την αφήσουμε στο ψυγείο και να μαριναριστεί.
  2. Προσθέτουμε μέσα στην μπασίνα τα σπαράγγια, μια χούφτα αμύγδαλο φιλέ (το έχουμε καβουρδίσει πρώτα), μία χούφτα κράνμπερι, μισό ματσάκι δυόσμο, μισό ματσάκι άνηθο και φιλέτο από 2 πορτοκάλια (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τον χυμό).
  3. Τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο, τα ανακατεύουμε πάλι. Τυλίγουμε την μπασίνα με μια μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  4. Έχουμε ξεπαγώσει το ψάρι και πάμε να το τηγανίσουμε. Βάζουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και περνάμε τον μπακαλιάρο. Τινάζουμε να φύγει το περιττό αλέυρι και τηγανίζουμε. Συνεχίζουμε και με τον υπόλοιπο μπακαλιάρο.
  5. Τηγανίζουμε 3 με 4 λεπτά την κάθε πλευρά.
  6. Αφού είναι έτοιμο το ψάρι το βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τα λάδια και το σερβίρουμε μαζί με την σαλάτα μας.
  7. Μην ξεχνάτε πως η μαγειρική είναι διασκέδαση...οπότε διασκεδάστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*