Κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με το λεμόνι, κόβουμε το καρπούζι, το πεπόνι και το πορτοκάλι (καλό θα είναι να φιλετάρουμε το πορτοκάλι) σε μικρά κυβάκια και τα αφήνουμε στην άκρη.
Το άλλο πορτοκάλι το στύβουμε και το βάζουμε μαζί με την τσίλι πιπεριά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω, ρίχνουμε το τυρί, τον δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο. Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.