Σαλάτα με καρπούζι, πεπόνι και κατσικίσιο τυρί

Χρόνος προετημασίας
20 λεπτά
Δυσκολία συνταγής
Εύκολη συνταγή
Μερίδες
2 people
Κατηγορία γεύματος
Σαλάτες / dressing
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
2 φέτες
Καρπούζι
2 φέτες
Πεπόνι
2 κανονικά
Αβοκάντο
2 μικρό
Αγγούρι
150 γραμ.
Κατσικίσιο Τυρί
1 χυμός
Λεμονιού
1 πρέζα
Ζάχαρη
1 τσίλι
Πιπεριά
1 κομμάτι
Δυόσμος
2 κανονικά
Πορτοκάλι
Σαλάτα με καρπούζι, πεπόνι και κατσικίσιο τυρί
  1. Κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με το λεμόνι, κόβουμε το καρπούζι, το πεπόνι και το πορτοκάλι (καλό θα είναι να φιλετάρουμε το πορτοκάλι) σε μικρά κυβάκια και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Το άλλο πορτοκάλι το στύβουμε και το βάζουμε μαζί με την τσίλι πιπεριά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω, ρίχνουμε το τυρί, τον δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο. Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*