Γαλοπούλα Ψητή

Χρόνος προετημασίας
8 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
60 λεπτά
Δυσκολία συνταγής
Εύκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Κυρίως γεύμα
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Γαλοπούλα Ψητή
  1. Τρίβετε την γαλοπούλα με μία λεμονόκουπα. Αλατοπιπερώνετε.
  2. Την τοποθετείτε σε ταψί και την περιχύνετε με το λειωμένο βούτυρο.
  3. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μία ώρα για κάθε κιλό! Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*