- Χρόνος προετημασίας
- 46 λεπτά
- Χρόνος μαγειρέματος
- 58 λεπτά
- Δυσκολία συνταγής
- Δύσκολη συνταγή
- Μερίδες
- 2 people
- Κατηγορία γεύματος
- Κυρίως γεύμα
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- February 15, 2016
- 40 γραμ.
- Φιλέ αμύγδαλο
- 1 κουτ.σουπ.
- Λάδι
- 4 σκελίδες
- Σκόρδο
- 2 κλωνάρια
- Φρέσκο θυμάρι
- 500 γραμ.
- Μανιτάρια
- 500 γραμ.
- Φρέσκα ζυμαρικά
- 150 γραμ.
- Βούτυρο
- 40 γραμ.
- Πεκορίνο τριμμένο

- Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο και το θυμάρι.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και το τριμμένο πεκορίνο.
- Τέλος, ρίχνουμε τα αμύγδαλα τα οποία έχουμε ήδη ψήσει στο φούρνο. Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.