Σπαγγέτι με πέστο ρόκας

Δυσκολία συνταγής
Eύκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Κυρίως γεύμα
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Σπαγγέτι με πέστο ρόκας

Υλικά:
1 πακέτο σπαγγέτι
Αλάτι

Υλικά για το πεστο:
100 ml νερό
25 γρ κουκουνάρι
1 κουταλιά μέλι
60 γρ παρμεζάνα
3 ματσάκια ρόκα
2 σκελίδες σκόρδο
40 ml ελαιόλαδο
10 φύλλα δυόσμου
Αλάτι πιπέρι

  1. Δεν θα χρειαστούμε περισσότερο από 10 λεπτά για να την φτιάξουμε. Ιδανική συνταγή για ένα έκτακτο τραπέζι, που ήρθαν οι φίλοι μας να φάμε και δεν έχουμε κάτι έτοιμο. Όλοι αγαπάμε τα ζυμαρικά και σίγουρα θα τους αρέσει και αυτή η συνταγή. Και να είστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστούν.
  2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και αλάτι για να βράσουμε τα ζυμαρικά.
  3. Και ας δούμε πως θα φτιάξουμε το πέστο τώρα.
  4. Ξεπλένουμε την ρόκα , τα φύλλα δυόσμου, ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και τα βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ, τα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σπάσει καλά το κουκουνάρι και στο τέλος προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  5. Αφού βράσουν τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και προσθέτουμε το πέστο μέσα στην κατσαρόλα ,ανακατεύουμε να πάει παντού το πέστο και σερβίρουμε με φρέσκα ντοματίνια.
  6. Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το. Καλή απόλαυση!!
  7. Για έξτρα γεύση καβουρδίστε το κουκουνάρι για 2-3 λεπτά είτε στο φούρνο η σε ένα τηγάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*