Σούπα καρότο, τζίντζερ και παπαρουνόσπορο

Δυσκολία συνταγής
Eύκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Σούπα
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Σούπα καρότο, τζίντζερ και παπαρουνόσπορο

Υλικά:
4-5 καρότα
1 μεγάλο τζίντζερ
1 κρεμμύδι
1 μικρή πατάτα
1 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί
Παπαρουνόσπορο για το σερβίρισμα
Λάδι για το σοτάρισμα
Λίγο βούτυρο

  1. Χοντροκόβουμε όλα τα υλικά και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι, αφού τα σοτάρουμε καλά σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε με νερό ή κοτόζουμο και τα αφήνουμε να βράσουν καλά.
  2. Προσοχή δεν θέλουμε να χαθούν όλα τα υγρά, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε με λίγο νερό.
  3. Στην συνέχεια τα περνάμε στο μπλέντερ μαζί με το βούτυρο να γίνει μια σούπα βελουτέ, δοκιμάζουμε το αλάτι και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τον παπαρουνόσπορο.
  4. Τρώγεται και ζεστή και κρύα η σούπα.
  5. Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το. Καλή απόλαυση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*