- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Σούπα
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- March 31, 2018

Υλικά:
4-5 καρότα
1 μεγάλο τζίντζερ
1 κρεμμύδι
1 μικρή πατάτα
1 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί
Παπαρουνόσπορο για το σερβίρισμα
Λάδι για το σοτάρισμα
Λίγο βούτυρο
- Χοντροκόβουμε όλα τα υλικά και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι, αφού τα σοτάρουμε καλά σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε με νερό ή κοτόζουμο και τα αφήνουμε να βράσουν καλά.
- Προσοχή δεν θέλουμε να χαθούν όλα τα υγρά, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε με λίγο νερό.
- Στην συνέχεια τα περνάμε στο μπλέντερ μαζί με το βούτυρο να γίνει μια σούπα βελουτέ, δοκιμάζουμε το αλάτι και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τον παπαρουνόσπορο.
- Τρώγεται και ζεστή και κρύα η σούπα.
- Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το. Καλή απόλαυση!!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.