- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Κυρίως γεύμα
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- May 14, 2021

Υλικά:
1 φέτα σολομό
100 γρ κους-κους ή πλιγούρι
Μισό ρόδι καθαρισμένο
10 φύλλα μαϊντανού
Χυμό από μισό λεμόνι + το ξύσμα του
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Όταν θέλετε να φάτε κάτι γρήγορα και ταυτόχρονα νόστιμο δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή. Θα καταλάβετε τι εννοώ μόλις την δοκιμάσετε.
- Παίρνουμε ένα τηγάνι και βάζουμε ελάχιστο λάδι μέχρι να κάψει.
- Όταν κάψει βάζουμε μέσα το σολομό και τον ψήνουμε 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά (το πόσο ψημένο το θέλετε το βλέπετε και εσείς).
- Όση ώρα περιμένουμε , βάζουμε σε ένα μπολ το κους-κους με 100 μλ χλιαρό προς ζεστό νερό με λίγο αλάτι και το αφήνουμε 5 λεπτά να φουσκώσει.
- Όταν φουσκώσει ψιλοκόβουμε μέσα το μαϊντανό και βάζουμε το ρόδι. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι , ελαιόλαδο το λεμόνι και το ξύσμα του και ανακατεύουμε.
- Όταν είναι έτοιμος ο σολομός σερβίρουμε δίπλα με την δροσερή σαλάτα που φτιάξαμε.
- Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση, διασκεδάστε το!!
- Τιπς: Το πλιγούρι θέλει βράσιμο και όχι απλά να φουσκώσει. Οπότε βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βραστέ το καλά πριν κάνετε την υπόλοιπη διαδικασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.