Τυροκροκέτες

Δυσκολία συνταγής
Εύκολη συνταγή
Μερίδες
10 people
Κατηγορία γεύματος
Κάτι γρήγορο
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
200 γραμ.
Ανθότυρο
2 χτυπημένα
Αυγά
75 γραμ.
Αλεύρι
3 κουταλιά
Μπεικιν παουντερ
1 για το πανάρισμα
Αμύγδαλο φυλέ
Τυροκροκέτες
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακετεύουμε καλά.
  2. Στην συνέχεια δίνουμε, ότι σχήμα θέλουμε στις τυροκροκέτες μας και στην συνέχεια πανάρουμε με το αμύγδαλο, το οποίο το έχουμε θρυματίσει ελαφρώς.
  3. Τις αφήνουμε για μια ώρα στην κατάψυξη. Όποτε θέλουμε τις βγάζουμε και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
  4. Προτείνω να είναι ζυγισμένα 30 γρ το κάθε ένα. Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*