- Δυσκολία συνταγής
- Εύκολη συνταγή
- Μερίδες
- 10 people
- Κατηγορία γεύματος
- Κάτι γρήγορο
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- February 24, 2016
- 200 γραμ.
- Ανθότυρο
- 2 χτυπημένα
- Αυγά
- 75 γραμ.
- Αλεύρι
- 3 κουταλιά
- Μπεικιν παουντερ
- 1 για το πανάρισμα
- Αμύγδαλο φυλέ

- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακετεύουμε καλά.
- Στην συνέχεια δίνουμε, ότι σχήμα θέλουμε στις τυροκροκέτες μας και στην συνέχεια πανάρουμε με το αμύγδαλο, το οποίο το έχουμε θρυματίσει ελαφρώς.
- Τις αφήνουμε για μια ώρα στην κατάψυξη. Όποτε θέλουμε τις βγάζουμε και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Προτείνω να είναι ζυγισμένα 30 γρ το κάθε ένα. Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.