Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό και από πάνω ένα ανοξείδωτο μπολ (μπεν μαρι) και βάζουμε μετά το βιταμ και την σοκολάτα να λιώσουν.
Στην συνέχεια χτυπάμε τα ασπράδια από τα αυγά μαζί με τις βανίλιες και την ζάχαρη, αφού τα χτυπήσουμε καλά και αφρατέψει η μαρέγκα μας.
Βάζουμε το μείγμα με την σοκολάτα και το βιτάμ, αφού έχουμε προσθέσει το κακάο.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών και το αλεύρι, όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά μας τα βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα (26 εκ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
Για να καταλάβουμε, ότι είναι έτοιμο,το γλυκό μας θα αρχίσει να κάνει ρωγμές στα πλαϊνά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και σερβιρουμε. Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.