Σουφλέ σοκολάτας

Δυσκολία συνταγής
Δύσκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Επιδόρπιο / Γλυκό
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
300 γραμ.
Σοκολάτα
300 γραμ.
Βιταμ
11 τεμάχια
Αυγά
150 γραμ.
Ζάχαρη
100 γραμ.
Αλεύρι φαρινα απ
3 τεμάχια
Βανίλιες
Σουφλέ σοκολάτας
  1. Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό και από πάνω ένα ανοξείδωτο μπολ (μπεν μαρι) και βάζουμε μετά το βιταμ και την σοκολάτα να λιώσουν.
  2. Στην συνέχεια χτυπάμε τα ασπράδια από τα αυγά μαζί με τις βανίλιες και την ζάχαρη, αφού τα χτυπήσουμε καλά και αφρατέψει η μαρέγκα μας.
  3. Βάζουμε το μείγμα με την σοκολάτα και το βιτάμ, αφού έχουμε προσθέσει το κακάο.
  4. Στην συνέχεια προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών και το αλεύρι, όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά μας τα βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα (26 εκ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
  5. Για να καταλάβουμε, ότι είναι έτοιμο,το γλυκό μας θα αρχίσει να κάνει ρωγμές στα πλαϊνά.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και σερβιρουμε. Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*