Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια, αφου έχουμε χτυπήσει βάζουμε τα αυγά, το λάδι και το γάλα.
Ο χυλός μας δεν πρέπει να είναι, ούτε πολύ σφηχτός, ούτε πολύ νερουλός.
Στην συνέχεια παίρνουμε ένα τηγάνι αντικολιτικό, λαδώνουμε και ψήνουμε τα πανκεικ μας.
Γυρίζουμε πλευρά, όταν από πάνω αρχίσει και κάνει μικρές μικρές τρυπούλες.
Σερβίρουμε με υλικά της αρεσκείας μας και καλή μας όρεξη!
3 comments
Σωτήρης said on March 4, 2017 Πόσο λάδι; Σε δυνατή φωτιά; Τα αυγά το λάδι και το γάλα μαζί τα χτυπάμε; 
Βαγγέλης Μπάκας said on March 4, 2017 Λάδι λίγο ίσα ίσα για να μην μας κολλήσουν και τα άλλα όλα μαζί να ομογενοποιηθούν. 
Βαγγέλης Μπάκας said on March 5, 2017 Δυνατή φωτιά μέχρι να πιάσει θερμοκρασία το τηγάνι και μετά χαμηλώνουμε σε έντονη φωτιά