Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια, αφου έχουμε χτυπήσει βάζουμε τα αυγά, το λάδι και το γάλα.
Ο χυλός μας δεν πρέπει να είναι, ούτε πολύ σφηχτός, ούτε πολύ νερουλός.
Στην συνέχεια παίρνουμε ένα τηγάνι αντικολιτικό, λαδώνουμε και ψήνουμε τα πανκεικ μας.
Γυρίζουμε πλευρά, όταν από πάνω αρχίσει και κάνει μικρές μικρές τρυπούλες.
Σερβίρουμε με υλικά της αρεσκείας μας και καλή μας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.