- Δυσκολία συνταγής
- Εύκολη συνταγή
- Μερίδες
- 10 people
- Κατηγορία γεύματος
- Επιδόρπιο / Γλυκό
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- February 24, 2016
- 1 κιλό
- Σοκολάτα
- 1 κουτί
- Γάλα εβαπορέ
- 100 ml
- Φρατζέλικο (λικέρ φουντούκι)
- 1 Lt
- Κρέμα Γάλακτος

- Λιώνουμε την σοκολάτα με μπεν μαρί, αφού λιώσει βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το φρατζέλικο και στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, που την έχουμε κάνει σαντυγί (όχι πολύ σφιχτή ούτε πολύ νερουλή).
- Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο.
- Αφού σταθεροποιηθεί, είναι έτοιμο να το σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη.
2 comments
savvatia.l@hotmail.com said on March 1, 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω αν δεν μπορούμε να βρούμε λικέρ φουντούκι τι θα μπορούσαμε να βάλουμε... Ευχαριστώ πολύ 
Βαγγέλης Μπάκας said on March 4, 2017 Το λικέρ φουντούκι είναι το Frangelico, αν θέλεις μπορείς να βάλεις amaretto ή ακόμα και να μην βάλεις καθόλου αλκοόλ!