Μους σοκολάτα

Δυσκολία συνταγής
Εύκολη συνταγή
Μερίδες
10 people
Κατηγορία γεύματος
Επιδόρπιο / Γλυκό
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
1 κιλό
Σοκολάτα
1 κουτί
Γάλα εβαπορέ
100 ml
Φρατζέλικο (λικέρ φουντούκι)
1 Lt
Κρέμα Γάλακτος
Μους σοκολάτα
  1. Λιώνουμε την σοκολάτα με μπεν μαρί, αφού λιώσει βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
  2. Ρίχνουμε το φρατζέλικο και στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, που την έχουμε κάνει σαντυγί (όχι πολύ σφιχτή ούτε πολύ νερουλή).
  3. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο.
  4. Αφού σταθεροποιηθεί, είναι έτοιμο να το σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*