Ομελέτα με σπαράγγια και μανιτάρια

Δυσκολία συνταγής
Eύκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Κάτι γρήγορο
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Ομελέτα με σπαράγγια και μανιτάρια

Υλικά:
3 αυγά
2-3 σπαράγγια κομμένα σε μικρά κομμάτια
2 μανιτάρια μέτρια κομμένα σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι

  1. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε ελαφρά τα σπαράγγια και τα μανιτάρια στην συνέχεια σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, στην συνέχεια τα βάζουμε στο τηγάνι, ψήνουμε για 1-2 λεπτά την κάθε πλευρά και σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα της επιλογής μας. Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση, διασκεδάστε το!!
  2. #VagelisTips *Για έξτρα γεύση προσθέστε και καμιά πατατούλα, μια ζωή την έχουμε! *Αν θέλετε μπορείτε να τελειώσετε την ομελέτα στο φούρνο αρκεί να μπαίνει το σκεύος στο φούρνο απλά θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Αυτό αν δεν μπορείτε να γυρίσετε την ομελέτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*