- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Σαλάτες
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- September 28, 2019

Υλικά:
1 μπρόκολο
Παρμεζάνα σε φλοίδες
Μια χούφτα φουντούκια
Για το ντρεσινκ:
1 κ.σ μουστάρδα
2κ.σ ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
Λίγο αλάτι
- Παίρνουμε μια κατσαρόλα και βάζουμε νερό με μπόλικο αλάτι, όταν βράσει το νερό ρίχνουμε μέσα το μπρόκολο, είτε ολόκληρο, είτε κομμένο σε κομμάτια και το αφήνουμε ανάλογα με το πόσο ψημένο το προτιμάει ο καθένας.
- Χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός όλα τα το υλικά για ντρεσινκ και το αφήνουμε στην άκρη.
- Κόβουμε σε φλοίδες την παρμεζάνα (αν θέλετε μπορείτε να την σπάσετε και σε κομμάτια από πάνω) και σπάμε τα φουντούκια στο μπλέντερ.
- Στήνουμε σε ένα πιάτο το μπρόκολο περιχύνουμε με το ντρεσινκ , ρίχνουμε όση παρμεζάνα θέλουμε και τα φουντούκια.
- Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το!!
- #VagelisTips *Για έξτρα γεύση καβουρδίστε τα φουντούκια και βάλτε τα στην σαλάτα. *Όταν βράσει το μπρόκολο και το βγάλουμε από το ζεστό νερό το βάζουμε κάτω από κρύο νερό. Με αυτό τον τρόπο σταματάμε το βρασμό και διατηρούμε το πράσινο του χρώμα. Επίσης μπορείτε να το βάλετε σε ένα μπολ με νερό και πάγο για 3-4 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.