- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Κυρίως γεύμα
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- October 26, 2018

Υλικά:
15 λευκά μανιτάρια
15 γρ αποξηραμένο πορτσίνι
Μισό ματσάκι μαϊντανό
3 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
- Ξεκινάμε καθαρίζοντας τους κώλους από τα λευκά μανιτάρια και στην συνεχεία τα ψιλοκόβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ψιλοκόβουμε και τον μαϊντανό και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Τώρα βάζουμε μέσα στο μπλέντερ την βρώμη και το αποξηραμένο πορτσίνι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Στην συνεχεία σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε καλά μέχρι να το μείγμα να είναι έτοιμο να το πλάσουμε.
- Δοκιμάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Αντικαταστήστε το κλασσικό μπιφτέκι του μπεργκερ με αυτό το γευστικότατο μπιφτέκι μανιτάρι.
- Προσθέστε ντομάτα , μαρούλι ή ότι θέλετε και απολαύστε το και να είστε σίγουροι δεν θα σας λείψει καθόλου ο κιμάς..
- Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το. Καλή όρεξη!!