Μους γιαούρτι

Δυσκολία συνταγής
Εύκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Επιδόρπιο / Γλυκό
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Μους γιαούρτι

Υλικά:
200 μλ κρέμα γάλακτος
100 γρ γιαούρτι
1 βανίλια
1 ζελατίνη ή 20 γρ σκόνη ζελατίνη

Πρόκειται για το γλυκό της τελευταίας στιγμής και το λέω γιατί είναι τόσο γρήγορο, απλό και νόστιμο, που θα εκπλήξετε τους φίλους σας.

  1. Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος μαζί με την βανίλια μέχρι να γίνει μια σφιχτή σαντιγί και την αφήνουμε στην άκρη.
  2. Παίρνουμε ένα μπρίκι και λιώνουμε την σκόνη ζελατίνης με ελάχιστο νερό.
  3. Τέλος, προσθέτουμε την λιωμένη ζελατίνη και το γιαούρτι στην σαντιγί και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξει και μπορούμε να σερβίρουμε.
  4. Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το!!
  5. #VagelisTips: *Αν χρησιμοποιήσετε φύλλο ζελατίνης πάλι θα λιώσετε στο μπρίκι, αλλά πρώτα θα την έχετε μουλιάσει σε κρύο νερό. *Αν θέλετε πιο γλυκιά την μους προσθέστε άλλη μια βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*