Μοσχάρι ταρτάρ

Δυσκολία συνταγής
Δύσκολη συνταγή
Κατηγορία γεύματος
Κυρίως γεύμα
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
Μοσχάρι ταρτάρ

Υλικα:

250 γρ φιλέτο μοσχάρι
4 αντζούγιες ψιλοκομμένες
3 κ.γ μουστάρδα Dijon
20 γρ κάπαρη ψιλοκομμένη
10 γρ μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ Worcestershire sauce
3 κ.σ ελαιόλαδο
3 σταγόνες Tabasco
1 κρόκο για το σερβίρισμα
Αγγουράκι τουρσί για το σερβίρισμα
και έξτρα μαϊντανό για το σερβίρισμα
Φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα
σκόρδο

  1. Παίρνουμε το φιλέτο και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια με ένα μαχαίρι.
  2. Αναμιγνύουμε όλα τα άλλα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ εκτός του κρόκου και προσθέτουμε μέσα το κρέας. Ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά ώστε να αναμειχτούν καλά όλα τα αρώματα.
  3. Φρυγανίζουμε λίγο ψωμί , στήνουμε το πιάτο και βάζουμε από πάνω το κρόκο αυγού, σερβίρουμε με το αγγουράκι τουρσί και το σκόρδο.
  4. Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση.. διασκεδάστε το. Καλή απόλαυση!!
  5. #VagelisTip: Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε για έξτρα γεύση λίγο κρεμμύδι φρέσκο μέσα στα υπόλοιπα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*