- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Επιδόρπιο / Γλυκό
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- October 14, 2018

Υλικά:
Καλαμπόκια
Λίγο βιταμ
Για την sauce:
150 γρ κρέμα γάλακτος
75 γρ φέτα
Για το Cajun spice:
200 γρ πάπρικα
120 γρ αλάτι
60 γρ σκόρδο
50 γρ κρεμμύδι
120 γρ πιπέρι
95 γρ ρίγανη
30 γρ μοσχοκάρυδο
(όλα αποξηραμένα)
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Στην συνεχεία παίρνουμε τα καλαμπόκια και τα αλείφουμε με το βιταμ ,τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα βάζουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Όση ώρα ψήνουμε τα καλαμπόκια πάμε ν φτιάξουμε την sauce και το μείγμα Cajun.
- Για το μείγμα χτυπάμε όλα τα μπαχαρικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη , στην συνεχεία σε ένα καταρολακι βάζουμε την κρέμα την φέτα και 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα μπαχαρικών , ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει καλά η φέτα και να πήξει λίγο η sauce.
- Κόβουμε τα καλαμπόκια και περιχύνουμε λίγο μείγμα από τα μπαχαρικά και την sauce από πάνω η διπλά για να βουτάμε τα καλαμπόκια.
- Και μην ξεχνάτε η μαγειρική είναι διασκέδαση. Διασκεδάστε το!!!
- Tips: το μείγμα μπαχαρικών μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλες τις παρασκευές με κρέας, ταιριάζει απόλυτα!