- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Επιδόρπιο / Γλυκό
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- April 29, 2017

Υλικά
70 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
6 αυγά
250γρ βούτυρο
300 γρ ζάχαρη
70 γρ κακάο
3 βανίλιες
200 γρ κουβερτούρα
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε και λιώνουμε το βούτυρο και την ζάχαρη. Παίρνουμε μια μπασίνα κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο και το αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρά μαζί με τις βανίλιες.
- Πάμε τώρα να τελειώσουμε το γλυκό. Στο μείγμα των αυγών προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο-ζάχαρη και το κοσκινισμένο αλεύρι-κακάο, ανακατεύουμε καλά και μετά σπάμε μέσα την κουβερτούρα .
- Σε μια φόρμα ή ταψάκι 26-28 εκ. στρώνουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Και τώρα που ξεκίνησαν οι φράουλες να βγαίνουν συνδυάζετε ιδανικά.
- Επίσης μπορούμε να πασπαλίσουμε με κακάο ή άχνη ή με ότι άλλο μας αρέσει, γιατί η μαγειρική είναι διασκέδαση... διασκεδάστε το και καλή απόλαυση!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.