- Δυσκολία συνταγής
- Eύκολη συνταγή
- Κατηγορία γεύματος
- Επιδόρπιο / Γλυκό
- Δημοσιεύθηκε από
- Ημερομηνία
- November 14, 2018

Υλικά:
250γρ μαργαρίνη
100γρ φρουκτόζη
120γρ αυγά
300γρ μήλο κομμένο σε κύβους
130γρ καρύδια ψιλοκομμένα και καβουρδισμένα
100γρ σταφίδες
260γρ αλεύρι
2γρ αλάτι
2γρ κανέλα
1γρ βανίλια
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Παίρνουμε το μίξερ και βάζουμε το σύρμα, χτυπάμε τη μαργαρίνη με την φρουκτόζη να αφρατέψουν.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά σταδιακά χτυπώντας έως ότου ομογενοποιηθούν.
- Σε μια μπασίνα έχουμε ανακατέψει το αλεύρι με το αλάτι, την κανέλα και την βανίλια και το βάζουμε σταδιακά στο υπόλοιπο μείγμα .
- Αφού ομογενοποιηθούν τα βγάζουμε από το μίξερ και προσθέτουμε τα καρύδια με τις σταφίδες και ανακατεύουμε με μια μαριζ (πλαστική σπάτουλα).
- Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για capcakes (η δόση βγάζει περίπου 20 capcakes).
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.
- VagelisTips: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη φρουκτόζη με ζάχαρη, σε αυτήν την περίπτωση η ποσότητα της ζάχαρης θα είναι η διπλάσια.