- Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά τα κρεμμύδια μας με το σκόρδο, μετά ρίχνουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με κρασί.
- Στην συνεχεία βάζουμε το ρύζι να σωταριστεί και αυτό για ένα λεπτό.
- Συμπληρώνουμε με νερό λίγο, κάθε φορά, μέχρι να φτάσουμε το ριζότο μας στο επιθυμητό ψήσιμο και μέχρι να αρχίσει να χυλώνει .
- Σερβίρουμε με λαδί τρούφας, αν έχουμε, και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Καλή σας όρεξη.
Ανεβάστε την Ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε την συνταγής σας μαζί μας και να κερδίσετε υπέροχα δώρα;
Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.