Ριζότο μανιταριών

Χρόνος προετημασίας
35 λεπτά
Δυσκολία συνταγής
Δύσκολη συνταγή
Μερίδες
4 people
Κατηγορία γεύματος
Κυρίως γεύμα
Δημοσιεύθηκε από
Ημερομηνία
450 γραμ.
Ρύζι για ριζότο
5 ψιλοκομμένα
Λευκά μανιτάρια
1 χούφτα
Αποξηραμένο μανιτάρι πορτσινι
1 τεμάχιο
Κρεμμύδι (ξηρό)
1 τεμάχιο
Σκόρδο
1 ποτήρι
Κρασί
1 όσο χρειαστεί
Νερό
Ριζότο μανιταριών
  1. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά τα κρεμμύδια μας με το σκόρδο, μετά ρίχνουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με κρασί.
  2. Στην συνεχεία βάζουμε το ρύζι να σωταριστεί και αυτό για ένα λεπτό.
  3. Συμπληρώνουμε με νερό λίγο, κάθε φορά, μέχρι να φτάσουμε το ριζότο μας στο επιθυμητό ψήσιμο και μέχρι να αρχίσει να χυλώνει .
  4. Σερβίρουμε με λαδί τρούφας, αν έχουμε, και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Δημοσιεύστε εσείς το πρώτο.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*