Το πολύ αλάτι μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση νερού και να συμβάλει σε υψηλή αρτηριακή πίεση. Εάν αισθάνεστε φουσκωμένος/η μετά το φαγητό, ίσως να είναι αυτή η αιτία!
Μειώστε το αλάτι ,επιλέγοντας φρέσκες τροφές και άλλες εποχικές όπως κάρυ, σκόρδο ή δεντρολίβανο για να δώσετε γεύση στο φαγητό σας.
Επεκτείνετε τους ορίζοντες της μαγειρικής σας και μπορεί έτσι να γεμίσετε ενέργεια.
Περισσότερα #Tips μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής σύντομα κοντά σας!
#Μείνετε Συντονισμένοι
Κατηγορίες: Blog