Vagelis Tips: Πως να δώσετε γεύση στο φαγητό σας χωρίς την υπερβολική χρήση αλατιού

 Το πολύ αλάτι μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση νερού και να συμβάλει σε υψηλή αρτηριακή πίεση. Εάν αισθάνεστε φουσκωμένος/η μετά το φαγητό, ίσως να είναι αυτή η αιτία!

Μειώστε το αλάτι ,επιλέγοντας φρέσκες τροφές και άλλες εποχικές όπως κάρυ, σκόρδο ή δεντρολίβανο για να δώσετε γεύση στο φαγητό σας.

Επεκτείνετε τους ορίζοντες της μαγειρικής σας και μπορεί έτσι να γεμίσετε ενέργεια.

Περισσότερα #Tips μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής σύντομα κοντά σας!

#Μείνετε Συντονισμένοι

Κατηγορίες: Blog