Ορισμένες γευστικές στιγμές από το 3ήμερο event FOODEXPO 2019 μαζί με την εταιρία φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων Λαγάκης!
Ποιότητα, Γεύση, Φρεσκάδα, Εν ψυχρώ!
Κάτι διαφορετικό μαγειρέψαμε φέτος, ήσασταν εκεί;
- Σαλάτα με φακές beluga και καλαμάρι
- Ρύζι μπασμάτι με καβουρδισμένα κάσιους, κρέμα γάλακτος και γαρίδες
- Λιγκουίνι με γαρίδες, τσίλι και δυόσμο
- Πίτσα με θαλασσινά
Aς πάρουμε μια μικρή γεύση!!!
Σαλάτα με φακές beluga και καλαμάρι

Μία ακόμα FOOD EXPO έφτασε στο τέλος της καταγράφοντας εντυπωσιακές σε ποσότητα αλλά και ποιότητα εμπορικές συμφωνίες, εκατοντάδες ικανοποιημένους εκθέτες και χιλιάδες ενθουσιασμένους επισκέπτες. Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με το πέρας αυτής της διοργάνωσης διατηρεί το σκήπτρο της και βάζει ως μελλοντικό στόχο ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις.
Στόχος μου και φέτος ήταν να μαγειρέψουμε αγαπημένες συνταγές σε μια πιο vegetarian εκδοχή, ίσως και με καλύτερη γεύση!

H Φρέσκια παρέα των φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων Λαγάκης!
(από αριστερά Θοδωρής Ντούλας, Κατερίνα Πετσίνη, Αναστάσης Παπαχρήστου, Βαγγέλης Μπάκας)